Paul de Leeuw en Francis van Broekhuizen zingen Ik Leef Nu Voor Jou (Vivo Per Lei)

Paul de Leeuw en Francis van Broekhuizen zingen Ik Leef Nu Voor Jou (Vivo Per Lei)

Paul de Leeuw en Francis van Broekhuizen zingen <em>Ik Leef Nu Voor Jou</em> (<em>Vivo Per Lei</em>) In Pauls Nummer 1 Show zingt Paul de Leeuw een duet met Francis van Broekhuizen. De presentator en de sopraan zingen een bijzondere versie van de bekende hit Vivo Per Lei, voor deze gelegenheid omgetoverd tot Ik Leef Nu Voor Jou. Bekijk het optreden van Paul de Leeuw en Francis van Broekhuizen in Pauls Nummer 1 Show hierboven. Pauls Nummer 1 Show is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij Gids.tv. Hebben Paul de Leeuw en Alain Clark een nummer 1-hit te pakken? Bekijk deze video » Pauls Nummer 1 Show: Sambalman zorgt met brommer voor verwarring Bekijk deze video »
TV :
Paul de Leeuw en Francis van Broekhuizen zingen Ik Leef Nu Voor Jou (Vivo Per Lei)

In Pauls Nummer 1 Show zingt Paul de Leeuw een duet met Francis van Broekhuizen. De presentator en de sopraan zingen een bijzondere versie van de bekende hit Vivo Per Lei, voor deze gelegenheid omgetoverd tot Ik Leef Nu Voor Jou.

Bekijk het optreden van Paul de Leeuw en Francis van Broekhuizen in Pauls Nummer 1 Show hierboven.

Pauls Nummer 1 Show is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw en Francis van Broekhuizen zingen Ik Leef Nu Voor Jou (Vivo Per Lei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV