Hoelang moet Imanuelle Grives de gevangenis in?

Hoelang moet Imanuelle Grives de gevangenis in?

Hoelang moet <em>Imanuelle Grives</em> de gevangenis in? Imanuelle Grives hoorde vrijdag in de rechtbank in Antwerpen dat ze twee jaar celstraf krijgt, waarvan een jaar voorwaardelijk. Ook moet de actrice een boete van 1000 euro betalen. Deze zomer werd ze opgepakt wegens drugsbezit en -handel. Maar hoelang zal ze achter de tralies verdwijnen? Een paar weken cel?Ondanks deze straf is het nog niet precies duidelijk hoelang Grives daadwerkelijk de cel nog in moet. Het zou kunnen dat Imanuelle nog maar een paar weken hoeft te zitten, zo vertelt advocaat Sébas Diekstra in de video hierboven. Bekijk het hele item over de gevangenisstraf van Imanuelle Grives in de video hierboven. Fajah Lourens neemt rol Imanuelle Grives over: ‘De een z’n dood is de ander z’n brood’ Bekijk deze video » Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel: "Ik wil verantwoordelijkheid nemen" Bekijk deze video »
TV :
Hoelang moet Imanuelle Grives de gevangenis in?

Imanuelle Grives hoorde vrijdag in de rechtbank in Antwerpen dat ze twee jaar celstraf krijgt, waarvan een jaar voorwaardelijk. Ook moet de actrice een boete van 1000 euro betalen. Deze zomer werd ze opgepakt wegens drugsbezit en -handel. Maar hoelang zal ze achter de tralies verdwijnen?

Een paar weken cel?
Ondanks deze straf is het nog niet precies duidelijk hoelang Grives daadwerkelijk de cel nog in moet. Het zou kunnen dat Imanuelle nog maar een paar weken hoeft te zitten, zo vertelt advocaat Sébas Diekstra in de video hierboven.

Bekijk het hele item over de gevangenisstraf van Imanuelle Grives in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoelang moet Imanuelle Grives de gevangenis in? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV