Intocht Sinterklaas: 'Wen Pieten' zijn de nieuwe trend

Intocht Sinterklaas: 'Wen Pieten' zijn de nieuwe trend

<em>Intocht Sinterklaas</em>: 'Wen Pieten' zijn de nieuwe trend Na vele discussies in Nederland lijkt Zwarte Piet een transformatie te ondergaan, al kiezen veel gemeentes nog voor alleen Zwarte Pieten. Toch is er een trend te zien, namelijk met de zogeheten ‘Wen Pieten’. Zo komen doen voorzichtig andere Pieten dan de Zwarte hun intrede en kunnen de kinderen langzaamaan wennen aan deze nieuwe versie. Bekijk het item over de Wen Pieten in de video hierboven van Editie NL. Webwinkels vrezen voor totale pakketchaos: "Bestel nu je sinterklaascadeau" Bekijk deze video » Eiser wil ook Zwarte Pieten tijdens intocht en klaagt gemeente Apeldoorn aan Bekijk deze video »
TV :
Intocht Sinterklaas: 'Wen Pieten' zijn de nieuwe trend

Na vele discussies in Nederland lijkt Zwarte Piet een transformatie te ondergaan, al kiezen veel gemeentes nog voor alleen Zwarte Pieten. Toch is er een trend te zien, namelijk met de zogeheten ‘Wen Pieten’. Zo komen doen voorzichtig andere Pieten dan de Zwarte hun intrede en kunnen de kinderen langzaamaan wennen aan deze nieuwe versie.

Bekijk het item over de Wen Pieten in de video hierboven van Editie NL.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Intocht Sinterklaas: 'Wen Pieten' zijn de nieuwe trend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen