Protest voor gearresteerde boer die rechercheurs gijzelde

Protest voor gearresteerde boer die rechercheurs gijzelde

Protest voor gearresteerde boer die rechercheurs <em>gijzelde</em> De arrestatie van een boer die rechercheurs vasthield in zijn huis, is uitgelopen tot een protest. De man blokkeerde de deur toen de rechercheurs het pand wilde verlaten. "Misschien was het juridisch een gijzeling maar voor ons voelde dat niet zo", aldus de stiefdochter van de gearresteerde. Bekijk hierboven het verslag van Hart van Nederland over de gearresteerde boer Advocaat van gegijzelde Robert Bas: "Hij is erg standvastig dat hij niet zal praten" Bekijk deze video » LuckyTV: Weinig nuttig commentaar over de Robert Bas-gijzeling Bekijk deze video » Collega's gegijzelde journalist Robert Bas demonstreren voor rechtbank: "Laat Robert vrij" Bekijk deze video » Rechtbank beëindigt gijzeling NOS-verslaggever Robert Bas Bekijk deze video »
Nieuws :
Protest voor gearresteerde boer die rechercheurs gijzelde

De arrestatie van een boer die rechercheurs vasthield in zijn huis, is uitgelopen tot een protest. De man blokkeerde de deur toen de rechercheurs het pand wilde verlaten. "Misschien was het juridisch een gijzeling maar voor ons voelde dat niet zo", aldus de stiefdochter van de gearresteerde.

Bekijk hierboven het verslag van Hart van Nederland over de gearresteerde boer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Protest voor gearresteerde boer die rechercheurs gijzelde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV