Guus Hiddink zou het leuk vinden om PSV te helpen

Guus Hiddink zou het leuk vinden om PSV te helpen

Guus Hiddink zou het leuk vinden om PSV te helpen Guus Hiddink heeft nauwe banden met PSV en is niet te beroerd om deze voetbalclub in nood te helpen. “Die zitten in een dip met hoofdletters”, aldus Guus, die ook zegt dat ze genoeg mensen hebben die PSV weer op de rit kunnen helpen. Toch zou hij in actie komen als de clubleiding hem zou benaderen. “Dat vind ik wel leuk, eerlijk gezegd.” Bekijk het hele interview met Guus Hiddink in de video hierboven. Johan Derksen over Mitroglu: 'Is hij geen B-acteur uit een griezelfilm?' Bekijk deze video » Mark van Bommel wil niks weten van crisis PSV: "Het is zaak om rustig te blijven" Bekijk deze video »
Voetbal :
Guus Hiddink zou het leuk vinden om PSV te helpen

Guus Hiddink heeft nauwe banden met PSV en is niet te beroerd om deze voetbalclub in nood te helpen. “Die zitten in een dip met hoofdletters”, aldus Guus, die ook zegt dat ze genoeg mensen hebben die PSV weer op de rit kunnen helpen. Toch zou hij in actie komen als de clubleiding hem zou benaderen. “Dat vind ik wel leuk, eerlijk gezegd.”

Bekijk het hele interview met Guus Hiddink in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Guus Hiddink zou het leuk vinden om PSV te helpen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV