DWDD: Marc-Marie Huijbregts kan niet naar Dries Roelvink luisteren

DWDD: Marc-Marie Huijbregts kan niet naar Dries Roelvink luisteren

DWDD: Marc-Marie Huijbregts kan niet naar Dries Roelvink luisteren Er is een zeker persoon die Marc-Marie Huijbregts maar moeilijk kan verdragen. “Dries Roelvink, daar kan ik niet naar luisteren”, bekent de cabaretier bij De Wereld Draait Door. “Waarom moet ik luisteren naar wat Dries Roelvink van de wereld vindt? Ik zet het altijd af als hij dreigt te komen zelfs.” Bekijk het hele verhaal van Marc-Marie Huijbregts over Dries Roelvink in de video hierboven. Gordon en Angela Groothuizen beslissen wat de beste talentenjacht is Bekijk deze video » DWDD gemist? Klein Orkest treedt op met Over De Muur Bekijk deze video »
TV :
DWDD: Marc-Marie Huijbregts kan niet naar Dries Roelvink luisteren

Er is een zeker persoon die Marc-Marie Huijbregts maar moeilijk kan verdragen. “Dries Roelvink, daar kan ik niet naar luisteren”, bekent de cabaretier bij De Wereld Draait Door. “Waarom moet ik luisteren naar wat Dries Roelvink van de wereld vindt? Ik zet het altijd af als hij dreigt te komen zelfs.”

Bekijk het hele verhaal van Marc-Marie Huijbregts over Dries Roelvink in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Marc-Marie Huijbregts kan niet naar Dries Roelvink luisteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV