Jan Boskamp uitgelachen om getailleerd truitje in 'poepkleur'

Jan Boskamp uitgelachen om getailleerd truitje in 'poepkleur'

<em>Jan Boskamp</em> uitgelachen om getailleerd truitje in 'poepkleur' Jan Boskamp was weer eens het pispaaltje in de studio van Veronica Inside. Deze keer werd de voetbalkenner belachelijk gemaakt om zijn outfit, het 'getailleerde' truitje in een 'poepkleur' was bij René van der Gijp en Johan Derksen onderwerp van gesprek. Bekijk het hele fragment over het truitje van Boskamp hierboven. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside: Heeft Jan Boskamp de visagiestoel gesloopt? Bekijk deze video » Jan Boskamp belde Dick Advocaat tijdens Ajax - Feyenoord: "Ik kan het niet meer aanzien!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Jan Boskamp uitgelachen om getailleerd truitje in 'poepkleur'

Jan Boskamp was weer eens het pispaaltje in de studio van Veronica Inside. Deze keer werd de voetbalkenner belachelijk gemaakt om zijn outfit, het 'getailleerde' truitje in een 'poepkleur' was bij René van der Gijp en Johan Derksen onderwerp van gesprek.

Bekijk het hele fragment over het truitje van Boskamp hierboven.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp uitgelachen om getailleerd truitje in 'poepkleur' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV