Johan Derksen en René van der Gijp kibbelen over rode kaart Blind

Johan Derksen en René van der Gijp kibbelen over rode kaart Blind

<em>Johan Derksen</em> en <em>René van der Gijp</em> kibbelen over rode kaart Blind In Veronica Inside wordt een van de meest besproken voetbalmomenten van de afgelopen tijd op tafel gegooid. Johan Derksen en René van der Gijp worden het niet eens over de rode kaart die Daley Blind (Ajax) kreeg in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea. Bekijk de discussie hierover in de video hierboven. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp had last van ‘schijterij’ tijdens uitzending Bekijk deze video » Jan Boskamp uitgelachen om getailleerd truitje in 'poepkleur' Bekijk deze video »
Talkshow :
Johan Derksen en René van der Gijp kibbelen over rode kaart Blind

In Veronica Inside wordt een van de meest besproken voetbalmomenten van de afgelopen tijd op tafel gegooid. Johan Derksen en René van der Gijp worden het niet eens over de rode kaart die Daley Blind (Ajax) kreeg in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea. Bekijk de discussie hierover in de video hierboven.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen en René van der Gijp kibbelen over rode kaart Blind of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV