Mart Smeets schrijft roman met pikante scènes

Mart Smeets schrijft roman met pikante scènes

<em>Mart Smeets</em> schrijft roman met pikante scènes Mart Smeets voelt zich zeker niet alleen maar thuis in de wereld van sport. De verslaggever brengt nu al zijn 55e boek op de markt en dit is zijn vijfde roman. Het Spel draait weliswaar om een basketballer, maar er komen ook seksscènes in voor, al wordt dat niet met directe woorden omschreven. “Het is wel leuk om andere woorden te vinden”, vertelt Smeets in het interview met Arie Boomsma in de video hierboven. Mart Smeets overWK wielrennen: 'Niet juist Nils Eekhoff uit de ronde te halen' Bekijk deze video » Mart Smeets had ontzettend veel moeite met het schrijven van seksscènes Bekijk deze video »
TV :
Mart Smeets schrijft roman met pikante scènes

Mart Smeets voelt zich zeker niet alleen maar thuis in de wereld van sport. De verslaggever brengt nu al zijn 55e boek op de markt en dit is zijn vijfde roman. Het Spel draait weliswaar om een basketballer, maar er komen ook seksscènes in voor, al wordt dat niet met directe woorden omschreven. “Het is wel leuk om andere woorden te vinden”, vertelt Smeets in het interview met Arie Boomsma in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mart Smeets schrijft roman met pikante scènes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV