Tina Turner steelt de show tijdens de premiere van haar musical

Tina Turner steelt de show tijdens de premiere van haar musical

<em>Tina Turner</em> steelt de show tijdens de premiere van haar musical Deze week ging de musical over het leven van Tina Turner in premiere op Broadway. De zangeres, die al bijna tachtig is, was de ster van de avond en straalde met Oprah Winfrey en Whoopi Goldberg op de rode loper. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de musical over het leven van Tina Turner New York geraakt door flinke stroomstoring Bekijk deze video » Eerste beelden Nederlandse Anastasia: "Groots, grandioos" Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Disney+ Original serie High School Musical: The Musical: The Series Bekijk deze video » Zomergasten met Ivo van Hove gemist? Bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Entertainment :
Tina Turner steelt de show tijdens de premiere van haar musical

Deze week ging de musical over het leven van Tina Turner in premiere op Broadway. De zangeres, die al bijna tachtig is, was de ster van de avond en straalde met Oprah Winfrey en Whoopi Goldberg op de rode loper.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de musical over het leven van Tina Turner

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tina Turner steelt de show tijdens de premiere van haar musical of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV