The Voice: Bekijk optreden Maaike de Groot met De Zee (Blind Auditions)

The Voice: Bekijk optreden Maaike de Groot met De Zee (Blind Auditions)

<em>The Voice</em>: Bekijk optreden Maaike de Groot met <em>De Zee</em> (Blind Auditions) Vrijdag ging het tiende seizoen van The Voice Of Holland van start. In de eerste ronde was het tijd voor de Blind Auditions, waarin kandidaten proberen om de stoelen van coaches Anouk, Waylon, Lil’ Kleine en Ali B te laten draaien. En de stoelen gingen zeker draaien voor Maaike de Groot, ze heeft gekozen voor coach Waylon. Bekijk het optreden van Maaike de Groot, die het nummer De Zee van Trijntje Oosterhuis zong in de eerste aflevering, in de video hierboven. The Voice of Holland is vanaf 8 november elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv. Meer video's Bekijk meer video's van The Voice Of Holland 2019 Roel van Velzen snapt strijd tussen The Voice-coaches: "We schrokken hoe fel we werden" Bekijk deze video » The Voice Family: Coaches zoeken meest muzikale familie Bekijk deze video » The Voice: Bekijk optreden Emma Boertien met My Way (Blind Auditions) Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice: Bekijk optreden Maaike de Groot met De Zee (Blind Auditions)

Vrijdag ging het tiende seizoen van The Voice Of Holland van start. In de eerste ronde was het tijd voor de Blind Auditions, waarin kandidaten proberen om de stoelen van coaches Anouk, Waylon, Lil’ Kleine en Ali B te laten draaien. En de stoelen gingen zeker draaien voor Maaike de Groot, ze heeft gekozen voor coach Waylon.

Bekijk het optreden van Maaike de Groot, die het nummer De Zee van Trijntje Oosterhuis zong in de eerste aflevering, in de video hierboven.

The Voice of Holland is vanaf 8 november elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Meer video's

Bekijk meer video's van The Voice Of Holland 2019

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Bekijk optreden Maaike de Groot met De Zee (Blind Auditions) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV