Jongeren met een gameverslaving moeten behandeld worden als heroïneverslaafden

Jongeren met een gameverslaving moeten behandeld worden als heroïneverslaafden

Jongeren met een <em>gameverslaving</em> moeten behandeld worden als heroïneverslaafden Duizenden Nederlandse jongeren lijden aan een gameverslaving. Ieder moment dat ze wakker zijn, besteden ze aan gamen. Jeugdkliniek Yes We Can Clinics is speciaal voor het behandelen van gameverslaafden tussen de 13 en 23 jaar. "Ouders weten uit pure machteloosheid niet wat ze moeten doen'" Bekijk hierboven het hele gesprek bij Pauw over gameverslaafden Martijn Koning: "Dronken Wesley Sneijder komt in mijn oudejaarsconference" Bekijk deze video » Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers Bekijk deze video » Pauw gemist? Is het CDA nog de partij van en voor de boeren? Bekijk deze video » Britt Dekker kan haar geluk niet op met haar George Bekijk deze video »
Talkshow :
Jongeren met een gameverslaving moeten behandeld worden als heroïneverslaafden

Duizenden Nederlandse jongeren lijden aan een gameverslaving. Ieder moment dat ze wakker zijn, besteden ze aan gamen. Jeugdkliniek Yes We Can Clinics is speciaal voor het behandelen van gameverslaafden tussen de 13 en 23 jaar. "Ouders weten uit pure machteloosheid niet wat ze moeten doen'"

Bekijk hierboven het hele gesprek bij Pauw over gameverslaafden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jongeren met een gameverslaving moeten behandeld worden als heroïneverslaafden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV