Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers

Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers

Britt Dekker wilde <em>John de Mol</em> appen vanwege tegenvallende kijkcijfers Britt Dekker is vanaf afgelopen week primetime op SBS6 te zien met haar paardenserie Opgezadeld met Britt. Het programma scoort vooralsnog niet heel goed, 336.000 kijkers, en daarvoor wilde de presentatrice haar excuses aanbieden aan haar baas, Talpa-oprichter John de Mol: "Voor mezelf waren de cijfers hoog genoeg maar voor een commerciële omroep moet het wel hoger. Maar van mijn manager mocht ik hem niet appen omdat ze bang is dat ik hem paardenfoto's zou gaan sturen." Bekijk het fragment van Pauw hierboven. Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is" Bekijk deze video » Britt Dekker in Opgezadeld Met Britt: ‘Wat heb je nou aan geld?’ Bekijk deze video »
TV :
Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers

Britt Dekker is vanaf afgelopen week primetime op SBS6 te zien met haar paardenserie Opgezadeld met Britt. Het programma scoort vooralsnog niet heel goed, 336.000 kijkers, en daarvoor wilde de presentatrice haar excuses aanbieden aan haar baas, Talpa-oprichter John de Mol: "Voor mezelf waren de cijfers hoog genoeg maar voor een commerciële omroep moet het wel hoger. Maar van mijn manager mocht ik hem niet appen omdat ze bang is dat ik hem paardenfoto's zou gaan sturen." Bekijk het fragment van Pauw hierboven.

Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV