Chantal Janzen vertelt Beau dat ze naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd"

Chantal Janzen vertelt Beau dat ze naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd"

Chantal Janzen vertelt <em>Beau</em> dat ze naakt slaapt: &quot;Ik heb het bloedheet altijd&quot; Chantal Janzen organiseert binnenkort een enorme pyjama-party in de Ziggo Dome. Beau brengt de presentatrice maar al te graag al een beetje in de stemming en neemt haar letterlijk mee naar bed. "Wat is je fijnste kant in bed?", vraagt hij daarbij. Naakt"Mijn benen over jouw been, dat is heel lekker warm", antwoordt Janzen die terloops even meldt dat ze helemaal niets aanheeft in bed en naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd." De presentator geniet ondertussen enorm van het moment en lijkt het liefst samen in slaap te willen vallen. Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Martijn Krabbé over The Voice-ruzie: "Lil' Kleine heeft zichzelf gediskwalificeerd" Bekijk deze video » Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers Bekijk deze video » Martijn Koning: "Dronken Wesley Sneijder komt in mijn oudejaarsconference" Bekijk deze video »
TV :
Chantal Janzen vertelt Beau dat ze naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd"

Chantal Janzen organiseert binnenkort een enorme pyjama-party in de Ziggo Dome. Beau brengt de presentatrice maar al te graag al een beetje in de stemming en neemt haar letterlijk mee naar bed. "Wat is je fijnste kant in bed?", vraagt hij daarbij.

Naakt
"Mijn benen over jouw been, dat is heel lekker warm", antwoordt Janzen die terloops even meldt dat ze helemaal niets aanheeft in bed en naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd." De presentator geniet ondertussen enorm van het moment en lijkt het liefst samen in slaap te willen vallen. Bekijk het fragment van Beau hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen vertelt Beau dat ze naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV