Chantal Janzen nodigt Peter Jan Rens uit voor pyjama-party. Beau heeft zo zijn bedenkingen.

Chantal Janzen nodigt Peter Jan Rens uit voor pyjama-party. Beau heeft zo zijn bedenkingen.

Chantal Janzen nodigt <em>Peter Jan Rens</em> uit voor pyjama-party. <em>Beau</em> heeft zo zijn bedenkingen. Chantal Janzen vertelt aan Beau wie er allemaal te gast is tijdens haar grote pyjama-party in het Amsterdamse Ziggo Dome. Een opvallende naam is die van voormalig tv-presentator Peter Jan Rens. "Hij mag niet ontbreken. Hij was de eerste man die in pyjama op tv kwam met een grote show." Wat moet je met die man?Van Erven Dorens had zo zijn bedenkingen bij het horen van deze naam: "Daar dacht ik van, wat moet je met die man!?" Maar Janzen stelt hem gerust en belooft dat het dak eraf zal gaan tijdens Het Grote Meneer Cactus-lied. Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Chantal Janzen vertelt Beau dat ze naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd" Bekijk deze video » Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers Bekijk deze video »
TV :
Chantal Janzen nodigt Peter Jan Rens uit voor pyjama-party. Beau heeft zo zijn bedenkingen.

Chantal Janzen vertelt aan Beau wie er allemaal te gast is tijdens haar grote pyjama-party in het Amsterdamse Ziggo Dome. Een opvallende naam is die van voormalig tv-presentator Peter Jan Rens. "Hij mag niet ontbreken. Hij was de eerste man die in pyjama op tv kwam met een grote show."

Wat moet je met die man?
Van Erven Dorens had zo zijn bedenkingen bij het horen van deze naam: "Daar dacht ik van, wat moet je met die man!?" Maar Janzen stelt hem gerust en belooft dat het dak eraf zal gaan tijdens Het Grote Meneer Cactus-lied. Bekijk het fragment van Beau hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen nodigt Peter Jan Rens uit voor pyjama-party. Beau heeft zo zijn bedenkingen. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV