Pauw gemist? Is het CDA nog de partij van en voor de boeren?

Pauw gemist? Is het CDA nog de partij van en voor de boeren?

<em>Pauw gemist?</em> Is het CDA nog de partij van en voor de boeren? Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik praat samen met politiek redacteur Lamyae Aharouay bij Pauw over de huidige koers van het CDA. Ook komt de problemathiek rondom de boeren aan de orde, een groep die traditiegetrouw veel op die partij stemt. Bekijk het fragment van Pauw hierboven. Bekijk ook Pauw gemist? Gameverslaving steeds groter probleem in Nederland Bekijk deze video » Martijn Koning: "Dronken Wesley Sneijder komt in mijn oudejaarsconference" Bekijk deze video » Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers Bekijk deze video »
TV :
Pauw gemist? Is het CDA nog de partij van en voor de boeren?

Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik praat samen met politiek redacteur Lamyae Aharouay bij Pauw over de huidige koers van het CDA. Ook komt de problemathiek rondom de boeren aan de orde, een groep die traditiegetrouw veel op die partij stemt. Bekijk het fragment van Pauw hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pauw gemist? Is het CDA nog de partij van en voor de boeren? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV