Britt Dekker kan haar geluk niet op met haar George

Britt Dekker kan haar geluk niet op met haar George

<em>Britt Dekker</em> kan haar geluk niet op met haar George Britt Dekker neemt mensen mee in haar leven met haar nieuwe programma Opgezadeld met Britt. Voor het maken van dit programma kreeg ze geen geld maar een paard genaamd George. "Dit is toch veel mooier dan geld" John de MolBritt heeft George gekregen door een deal die ze heeft gesloten met John de Mol. Wat John de Mol van het programma vindt weet Britt niet. Zelf is ze erg blij met de kijkcijfers maar voor een commerciële omroep zegt ze dat het wel hoger zal moeten. Opgezadeld met Britt is iedere zondag vanaf 23:35 te zien op SBS6 Youp van 't Hek over Britt Dekker: 'Ze doet me denken aan Johan Cruijff' Bekijk deze video » Britt Dekker in Opgezadeld Met Britt: ‘Wat heb je nou aan geld?’ Bekijk deze video » Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is" Bekijk deze video » Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers Bekijk deze video »
Entertainment :
Britt Dekker kan haar geluk niet op met haar George

Britt Dekker neemt mensen mee in haar leven met haar nieuwe programma Opgezadeld met Britt. Voor het maken van dit programma kreeg ze geen geld maar een paard genaamd George. "Dit is toch veel mooier dan geld"

John de Mol
Britt heeft George gekregen door een deal die ze heeft gesloten met John de Mol. Wat John de Mol van het programma vindt weet Britt niet. Zelf is ze erg blij met de kijkcijfers maar voor een commerciële omroep zegt ze dat het wel hoger zal moeten.

Opgezadeld met Britt is iedere zondag vanaf 23:35 te zien op SBS6

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker kan haar geluk niet op met haar George of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen