Bijzonder geschenk voor Prinses Beatrix: "Ik vind het een heel orgineel cadeau"

Bijzonder geschenk voor Prinses Beatrix: "Ik vind het een heel orgineel cadeau"

Bijzonder geschenk voor <em>Prinses Beatrix</em>: &quot;Ik vind het een heel orgineel cadeau&quot; Prinses Beatrix bezocht vrijdag het vijftigjarig jubileum van de stichting Biowetenschappen en Maatschappij in het Rijksmuseum in Leiden. Ze kreeg bij aankomst een wel heel bijzonder bosje bloemen overhandigd: "Ik vind dit een heel orgineel cadeau", aldus de prinses. Bekijk hierboven waarom ze dat vindt, op beelden van koningshuisdeskundige Justine Marcella. Bekijk ook Koningin Máxima en prinses Beatrix gezellig samen op stap, bekijk de beelden Bekijk deze video » Testament prins Friso onthuld: "Mabel moest laten vaststellen dat hij wilsonbekwaam was" Bekijk deze video » Was Zwarte Piet een slaaf of een knecht? Bekijk de geschiedenis. Bekijk deze video »
Royals :
Bijzonder geschenk voor Prinses Beatrix: "Ik vind het een heel orgineel cadeau"

Prinses Beatrix bezocht vrijdag het vijftigjarig jubileum van de stichting Biowetenschappen en Maatschappij in het Rijksmuseum in Leiden. Ze kreeg bij aankomst een wel heel bijzonder bosje bloemen overhandigd: "Ik vind dit een heel orgineel cadeau", aldus de prinses. Bekijk hierboven waarom ze dat vindt, op beelden van koningshuisdeskundige Justine Marcella.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder geschenk voor Prinses Beatrix: "Ik vind het een heel orgineel cadeau" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV