Utopia: bekijk de afscheidsspeech van Jordie

Utopia: bekijk de afscheidsspeech van Jordie

<em>Utopia</em>: bekijk de afscheidsspeech van Jordie Jordie moet Utopia verlaten en spreekt de andere inwoners geëmotioneerd toe tijdens zijn laatste momenten in het reality-programma: "Het is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik ben de laatste inwoner die de poort mocht betreden en daar heel dankbaar voor geweest." Bekijk zijn hele speech hierboven. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Andrea moet Utopia per direct verlaten Bekijk deze video » Jordie moet Utopia verlaten na kort verblijf: ‘Totale bullshit’ Bekijk deze video »
TV :
Utopia: bekijk de afscheidsspeech van Jordie

Jordie moet Utopia verlaten en spreekt de andere inwoners geëmotioneerd toe tijdens zijn laatste momenten in het reality-programma: "Het is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik ben de laatste inwoner die de poort mocht betreden en daar heel dankbaar voor geweest." Bekijk zijn hele speech hierboven.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Utopia: bekijk de afscheidsspeech van Jordie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV