Sinds de val van de Berlijnse muur is het aantal grensmuren gestegen

Sinds de val van de Berlijnse muur is het aantal grensmuren gestegen

Sinds de <em>val van de Berlijnse muur</em> is het aantal grensmuren gestegen Precies 30 jaar geleden viel de Berlijnse muur, op 9 november 1989. Met tunnels en luchtballonnnen probeerden mensen de muur over te komen, dit lukt zelden. Sinds de val van de muur zijn er wereldwijd alleen maar meer muren bijgekomen. GrensmurenOngeveer 22.000 kilometers aan grensmuren zijn er sinds 1989 bijgebouwd. Vooral na 9/11 was er een sterke stijging te zien in de aanleg van grensmuren. Er zijn veel muren in oorlogsgebieden en om illegale immigranten tegen te houden. Bekijk hierboven het hele fragment van de NOS over de val van de Berlijnse muur Ongebruikelijk emotionele Maarten van Rossem over zijn zieke zus Bekijk deze video » DWDD gemist? Klein Orkest treedt op met Over De Muur Bekijk deze video » Precies 30 jaar geleden viel de Berlijnse muur Bekijk deze video »
Nieuws :
Sinds de val van de Berlijnse muur is het aantal grensmuren gestegen

Precies 30 jaar geleden viel de Berlijnse muur, op 9 november 1989. Met tunnels en luchtballonnnen probeerden mensen de muur over te komen, dit lukt zelden. Sinds de val van de muur zijn er wereldwijd alleen maar meer muren bijgekomen.

Grensmuren
Ongeveer 22.000 kilometers aan grensmuren zijn er sinds 1989 bijgebouwd. Vooral na 9/11 was er een sterke stijging te zien in de aanleg van grensmuren. Er zijn veel muren in oorlogsgebieden en om illegale immigranten tegen te houden.

Bekijk hierboven het hele fragment van de NOS over de val van de Berlijnse muur

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sinds de val van de Berlijnse muur is het aantal grensmuren gestegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV