Björk geeft verrassingsoptreden in Utrecht

Björk geeft verrassingsoptreden in Utrecht

<em>Björk</em> geeft verrassingsoptreden in Utrecht Bezoekers van het Utrechtse muziekfestival Le Guess Who? keken vrijdagavond raar op toen de Ijslandse zangeres Björk ineens het podium betrad voor een verrassingsoptreden als dj. Iris van HerpenBjörk zou zelf hebben aangeboden om een dj-set van een uur te verzorgen, aldus muziekwebsite 3voor12. De zangeres ging gekleed in een jurk van de Nederlandse modeontwerpster Iris van Herpen en danste gedurende haar set geregeld enthousiast over het podium. Bekijk de beelden, gemaakt door een aanwezige bezoeker, hierboven. Bekijk ook Concert Krezip in Ziggo Dome: Lost without you Bekijk deze video » Connie Witteman imiteert The Voice of Holland Bekijk deze video »
Nieuws :
Björk geeft verrassingsoptreden in Utrecht

Bezoekers van het Utrechtse muziekfestival Le Guess Who? keken vrijdagavond raar op toen de Ijslandse zangeres Björk ineens het podium betrad voor een verrassingsoptreden als dj.

Iris van Herpen
Björk zou zelf hebben aangeboden om een dj-set van een uur te verzorgen, aldus muziekwebsite 3voor12. De zangeres ging gekleed in een jurk van de Nederlandse modeontwerpster Iris van Herpen en danste gedurende haar set geregeld enthousiast over het podium. Bekijk de beelden, gemaakt door een aanwezige bezoeker, hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Björk geeft verrassingsoptreden in Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV