BankGiro Miljonairs: Publiek lacht hard door kandidaat die sneller is dan de quizmaster

BankGiro Miljonairs: Publiek lacht hard door kandidaat die sneller is dan de quizmaster

<em>BankGiro Miljonairs</em>: Publiek lacht hard door kandidaat die sneller is dan de quizmaster Quizliefhebbers kunnen hun geluk niet op. BankGiro Miljonairs is namelijk weer terug op televisie. In de tweede uitzending zien we hoe een kandidaat sneller is dan de quizmaster Robert ten Brink. Het publiek giert het uit, maar Robert legt nog even goed uit dat de antwoorden nog zullen verschijnen en dat deze show een meerkeuzevragen-quiz is. Bekijk het hilarische fragment hierboven. BankGiro Miljonairs is elke zaterdag om 21:30 uur te zien bij RTL4. Je kunt fragmenten van BankGiro Miljonairs terugkijken via Gids.tv. Weekend Miljonairs terug op televisie Bekijk deze video » BankGiro Miljonairs is terug: Robert ten Brink schiet in de lach vanwege kandidaat Bekijk deze video »
TV :
BankGiro Miljonairs: Publiek lacht hard door kandidaat die sneller is dan de quizmaster

Quizliefhebbers kunnen hun geluk niet op. BankGiro Miljonairs is namelijk weer terug op televisie.

In de tweede uitzending zien we hoe een kandidaat sneller is dan de quizmaster Robert ten Brink. Het publiek giert het uit, maar Robert legt nog even goed uit dat de antwoorden nog zullen verschijnen en dat deze show een meerkeuzevragen-quiz is.

Bekijk het hilarische fragment hierboven. BankGiro Miljonairs is elke zaterdag om 21:30 uur te zien bij RTL4. Je kunt fragmenten van BankGiro Miljonairs terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BankGiro Miljonairs: Publiek lacht hard door kandidaat die sneller is dan de quizmaster of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV