Indrukwekkende beelden: Recordaantal bosbranden in Australië

Indrukwekkende beelden: Recordaantal bosbranden in Australië

<em>Indrukwekkende beelden</em>: Recordaantal bosbranden in Australië In Australië is er momenteel een recordaantal aan bosbranden. Zo'n honderd branden heersen in het Zuidoosten van het land en dat terwijl de zomer nog niet eens is begonnen. Er staat veel wind en de temperaturen liggen hoog waardoor de brandweer het vuur niet uit krijgt. Op de vluchtDe branden komen steeds dichter bij bewoonde gebieden waardoor veel mensen op de vlucht slaan. Naast mensen hebben ook koala's het zwaar, in sommige gebieden hebben de helft van de dieren het niet overleefd. Bekijk hierboven de beelden van de bosbranden Bosbranden Indonesië: dikke smog zorgt voor rode gloed Bekijk deze video » Indrukwekkende beelden: Gigantische bosbranden in Californië Bekijk deze video » Heftige beelden: Bosbranden in California zijn niet te blussen Bekijk deze video » Harde storm verspreidt vuur in noorden Californië: "79 gebouwen verwoest" Bekijk deze video »
Nieuws :
Indrukwekkende beelden: Recordaantal bosbranden in Australië

In Australië is er momenteel een recordaantal aan bosbranden. Zo'n honderd branden heersen in het Zuidoosten van het land en dat terwijl de zomer nog niet eens is begonnen. Er staat veel wind en de temperaturen liggen hoog waardoor de brandweer het vuur niet uit krijgt.

Op de vlucht
De branden komen steeds dichter bij bewoonde gebieden waardoor veel mensen op de vlucht slaan. Naast mensen hebben ook koala's het zwaar, in sommige gebieden hebben de helft van de dieren het niet overleefd.

Bekijk hierboven de beelden van de bosbranden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkende beelden: Recordaantal bosbranden in Australië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen