Bestormers van Kick Out Zwarte Piet krijgen steun van omstanders

Bestormers van Kick Out Zwarte Piet krijgen steun van omstanders

Bestormers van <em>Kick Out Zwarte Piet</em> krijgen steun van omstanders Vrijdagochtend (8 november) werd de landelijke bijeenkomst van actiegroep Kick Out Zwarte Piet bestormd. Er werd vuurwerk afgestoken en politie was ter plaatsen. Ondans alles zijn sommige omstanders het wel met de actie eens. "Als dit nodig is om Zwarte Piet te behouden dan moet je die dingen gewoon doen.” Bekijk hierboven het interview met een van de omstanders van de bestorming Jenny Douwes is niet te vreden met taakstraf vermindering: Er moet vrijspraak komen Bekijk deze video » Eiser wil ook Zwarte Pieten tijdens intocht en klaagt gemeente Apeldoorn aan Bekijk deze video » Intocht Sinterklaas: 'Wen Pieten' zijn de nieuwe trend Bekijk deze video » Zwarte Piet-discussie: 65 procent intochten heeft alleen zwarte pieten. 4% heeft alleen andere pieten. Bekijk deze video »
Nieuws :
Bestormers van Kick Out Zwarte Piet krijgen steun van omstanders

Vrijdagochtend (8 november) werd de landelijke bijeenkomst van actiegroep Kick Out Zwarte Piet bestormd. Er werd vuurwerk afgestoken en politie was ter plaatsen. Ondans alles zijn sommige omstanders het wel met de actie eens. "Als dit nodig is om Zwarte Piet te behouden dan moet je die dingen gewoon doen.”

Bekijk hierboven het interview met een van de omstanders van de bestorming

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bestormers van Kick Out Zwarte Piet krijgen steun van omstanders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen