Gordon vraagt Juvat om in een paal te hangen bij Superkids

Gordon vraagt Juvat om in een paal te hangen bij Superkids

<em>Gordon</em> vraagt <em>Juvat</em> om in een <em>paal</em> te hangen bij <em>Superkids</em> Zaterdagavond is het weer zover. Dan kunnen we genieten van ontzettend goede Superkids optredens, maar ook van jurylid Juvat in een paal. Gordon giert het uit van het lachen en juicht zijn collega toe. Bekijk het fragment van Superkids hierboven. Superkids is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Superkids terugkijken bij Gids.tv. Gordon zingt samen met meisje in nieuw SBS6-programma Superkids Bekijk deze video » Superkids-jurylid Juvat Westendorp in tranen door optreden over gescheiden ouders Bekijk deze video » Superkids-deelnemer wil best een dag Gordon zijn Bekijk deze video » Superkids vooruitblik: Gordon swingt mee met rappend meisje Bekijk deze video »
TV :
Gordon vraagt Juvat om in een paal te hangen bij Superkids

Zaterdagavond is het weer zover. Dan kunnen we genieten van ontzettend goede Superkids optredens, maar ook van jurylid Juvat in een paal. Gordon giert het uit van het lachen en juicht zijn collega toe. Bekijk het fragment van Superkids hierboven.

Superkids is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Superkids terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon vraagt Juvat om in een paal te hangen bij Superkids of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV