Bridget Maasland geniet van vakantie op Bali: "Mama blijft gewoon even aan boord"

Bridget Maasland geniet van vakantie op Bali: "Mama blijft gewoon even aan boord"

<em>Bridget Maasland</em> geniet van vakantie op <em>Bali</em>: &quot;Mama blijft gewoon even aan boord&quot; In een reeks van de Indonesië-vlogs zijn Bridget Maasland, Leon, Mark en haar zoon Mees op Bali. Ze hebben Seminyak verlaten en zijn doorgereisd naar Sanur. Boottochtjes met BridgetEn wat doe je als je in deze kustplaatst vertoeft? Juist, dan ga je gewoon lekker naar het strand en doe je boottochtjes. In deze vlog zie je alle ins en outs van Sanur, geniet met Bridget Maasland mee en bekijk hier de vlog: Chillen op het strand van Bali. In de Instagram video hierboven zie je een promo van de Bali vlog. Bridget Maasland is aan het vloggen geslagen: voor Bridget and Leon's Travel Tips Bekijk deze video » Bridget Maasland krijgt klap in haar gezicht: "Vuile viespeuk dat je er bent" Bekijk deze video »
Amusement :
Bridget Maasland geniet van vakantie op Bali: "Mama blijft gewoon even aan boord"

In een reeks van de Indonesië-vlogs zijn Bridget Maasland, Leon, Mark en haar zoon Mees op Bali. Ze hebben Seminyak verlaten en zijn doorgereisd naar Sanur.

Boottochtjes met Bridget
En wat doe je als je in deze kustplaatst vertoeft? Juist, dan ga je gewoon lekker naar het strand en doe je boottochtjes. In deze vlog zie je alle ins en outs van Sanur, geniet met Bridget Maasland mee en bekijk hier de vlog: Chillen op het strand van Bali.

In de Instagram video hierboven zie je een promo van de Bali vlog.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland geniet van vakantie op Bali: "Mama blijft gewoon even aan boord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV