OM-baas Gerrit van der Burg zegt dat zware criminelen gewoon door gaan in de bak

OM-baas Gerrit van der Burg zegt dat zware criminelen gewoon door gaan in de bak

<em>OM</em>-baas Gerrit van der Burg zegt dat zware criminelen gewoon door gaan in de bak OM-baas Gerrit van der Burg zegt dat het moeilijk is voor politie en Justitie om zware criminelen in gevangenissen gescheiden te houden. Misdaadverslaggever Mick van Wely pleit voor scheiding van zware criminelen en betere controle, "om te voorkomen dat ze elkaar in de haren vliegen". Bekijk hierboven het interview dat WNL had met Mick van Wely Pauw gemist? Mick van Wely over verdachte moord Derk Wiersum Bekijk deze video » Ontsnapte tbs'er Ronald van Zwam: "Cocaïne en kinderporno kliniek in gesmokkeld" Bekijk deze video » Ridouan Taghi wordt beschermt door de Iraanse geheime dienst Bekijk deze video »
Nieuws :
OM-baas Gerrit van der Burg zegt dat zware criminelen gewoon door gaan in de bak

OM-baas Gerrit van der Burg zegt dat het moeilijk is voor politie en Justitie om zware criminelen in gevangenissen gescheiden te houden. Misdaadverslaggever Mick van Wely pleit voor scheiding van zware criminelen en betere controle, "om te voorkomen dat ze elkaar in de haren vliegen".

Bekijk hierboven het interview dat WNL had met Mick van Wely

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op OM-baas Gerrit van der Burg zegt dat zware criminelen gewoon door gaan in de bak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen