Samenvatting Ajax - FC Utrecht

Samenvatting Ajax - FC Utrecht

Samenvatting <em>Ajax - FC Utrecht</em> Alle hoogtepunten Ajax - FC Utrecht Samenvatting Ajax - FC Utrecht Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Ajax - FC Utrecht Zakaria Labyad in basis Ajax – FC Utrecht als vervanger van David Neres Bekijk deze video » FC Utrecht-fans demonstreren in Amsterdam voor meer kaarten wedstrijd tegen Ajax Bekijk deze video » Op zondag 10 november speelt Ajax de dertiende Eredivisiewedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 12.15 uur en staat onder leiding van Bas Nijhuis. AjaxAjax is een van de weinige ploegen dit seizoen die op stabiele basis wedstrijden blijven winnen. Zelfs slechte wedstrijden (RKC, PEC vorige week) worden met redelijk grote cijfers gewonnen. Winnen ze ook als er een angstgegner op de stoep staat? FC UtrechtFC Utrecht voetbalt tot nu toe een uitstekend seizoen. Onder trainer John van der Brom werd de laatste tijd gewonnen van respectivelijk Fortuna Sittard, Sparta en PSV. Kunnen de Domstedelingen ook van de Amsterdammers winnen? EredivisieDe dertiende speelronde van de Eredivisie staat in het teken van de zondag. Om 12.15 uur start Ajax - FC Utrecht, PSV start om 14.30 uur tegen Willem II en Feyenoord speelt de late wedstrijd tegen RKC. AZ speelt om 20.00 uur tegen FC Emmen. Opstelling AjaxOnana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Martinez, Van de Beek, Labyad; Promes, Tadic, Ziyech. Opstelling FC UtrechtPaes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Van der Maarel; Van Overeem, Maher, Gustafson; Ramselaar, Van der Streek, Kerk. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Ajax - FC Utrecht

Alle hoogtepunten Ajax - FC Utrecht


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Ajax - FC Utrecht


Op zondag 10 november speelt Ajax de dertiende Eredivisiewedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 12.15 uur en staat onder leiding van Bas Nijhuis.

Ajax
Ajax is een van de weinige ploegen dit seizoen die op stabiele basis wedstrijden blijven winnen. Zelfs slechte wedstrijden (RKC, PEC vorige week) worden met redelijk grote cijfers gewonnen. Winnen ze ook als er een angstgegner op de stoep staat?

FC Utrecht
FC Utrecht voetbalt tot nu toe een uitstekend seizoen. Onder trainer John van der Brom werd de laatste tijd gewonnen van respectivelijk Fortuna Sittard, Sparta en PSV. Kunnen de Domstedelingen ook van de Amsterdammers winnen?

Eredivisie
De dertiende speelronde van de Eredivisie staat in het teken van de zondag. Om 12.15 uur start Ajax - FC Utrecht, PSV start om 14.30 uur tegen Willem II en Feyenoord speelt de late wedstrijd tegen RKC. AZ speelt om 20.00 uur tegen FC Emmen.

Opstelling Ajax
Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Martinez, Van de Beek, Labyad; Promes, Tadic, Ziyech.

Opstelling FC Utrecht
Paes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Van der Maarel; Van Overeem, Maher, Gustafson; Ramselaar, Van der Streek, Kerk.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht in de Eredivisie.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Ajax - FC Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV