Leden D66 willen snelheid op snelweg naar 90 km/h

Leden D66 willen snelheid op snelweg naar 90 km/h

Leden <em>D66</em> willen snelheid op snelweg naar <em>90 km/h</em> Vanmiddag is op het D66-congres een resolutie aangenomen waarin gevraagd wordt om een verlaging van de snelheid naar 90 kilometer per uur. Zowel fractie als bestuur vonden dit te radicaal, maar toch is het door de leden aangenomen. Peter Niessink van mobiliteitsbrancheorganisatie BOVAG vindt dat maar onzin: "Snelheden naar 110, 100 of zelfs 90 kilometer per uur, daar doe je niemand een plezier mee. Daarnaast lost het ook bijna niets op. Dit is echt symboolpolitiek. Bekijk het fragment van de BOVAG over de snelheidsverlaging hierboven. Stikstof advies van Remkes: "De natuur moet herstellen" Bekijk deze video » Lilian Marijnissen (SP): ‘Langzamer rijden geen totaaloplossing voor stikstofcrisis’ Bekijk deze video »
Politiek :
Leden D66 willen snelheid op snelweg naar 90 km/h

Vanmiddag is op het D66-congres een resolutie aangenomen waarin gevraagd wordt om een verlaging van de snelheid naar 90 kilometer per uur. Zowel fractie als bestuur vonden dit te radicaal, maar toch is het door de leden aangenomen.

Peter Niessink van mobiliteitsbrancheorganisatie BOVAG vindt dat maar onzin: "Snelheden naar 110, 100 of zelfs 90 kilometer per uur, daar doe je niemand een plezier mee. Daarnaast lost het ook bijna niets op. Dit is echt symboolpolitiek.

Bekijk het fragment van de BOVAG over de snelheidsverlaging hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leden D66 willen snelheid op snelweg naar 90 km/h of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen