Gordon klimt stuntelig in de paal maar kan het beter overlaten aan de Superkids

Gordon klimt stuntelig in de paal maar kan het beter overlaten aan de Superkids

<em>Gordon</em> klimt stuntelig in de paal maar kan het beter overlaten aan de <em>Superkids</em> Vanavond is het weer zover. Elke zaterdagavond kunnen we genieten van goede, grappige en spraakmakende Superkids optredens. Natuurlijk wilt jurylid Gordon ook graag zijn kunsten laten zien, maar misschien kan Gordon het paaldansen beter overlaten aan de superkids... Bekijk het fragment van Superkids hierboven. Superkids is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Superkids terugkijken bij Gids.tv. Superkids-deelnemer wil best een dag Gordon zijn Bekijk deze video » Superkids vooruitblik: Gordon swingt mee met rappend meisje Bekijk deze video » Gordon vraagt Juvat om in een paal te hangen bij Superkids Bekijk deze video »
TV :
Gordon klimt stuntelig in de paal maar kan het beter overlaten aan de Superkids

Vanavond is het weer zover. Elke zaterdagavond kunnen we genieten van goede, grappige en spraakmakende Superkids optredens.

Natuurlijk wilt jurylid Gordon ook graag zijn kunsten laten zien, maar misschien kan Gordon het paaldansen beter overlaten aan de superkids... Bekijk het fragment van Superkids hierboven.

Superkids is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Superkids terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon klimt stuntelig in de paal maar kan het beter overlaten aan de Superkids of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV