Monique reageert op breuk met Andre Hazes: "Hij heeft gevoelens voor een andere vrouw"

Monique reageert op breuk met Andre Hazes: "Hij heeft gevoelens voor een andere vrouw"

<em>Monique</em> reageert op breuk met <em>Andre Hazes</em>: &quot;Hij heeft gevoelens voor een andere vrouw&quot; Zaterdagmiddag werd bekend dat het showbizzkoppel André Hazes en zijn ex Monique Westenberg officieel uit elkaar zijn. Het management van André gooide er een persbericht uit, Monique doet via Instagram zaterdagavond haar verhaal. UPDATE: André Hazes Jr. bevestigt: 'Bridget Maasland en ik hebben het leuk samen' Bekijk deze video » In het bericht schrijft zij het volgende: "Afgelopen weken hebben wij, na een rotzomer, weer een fijne periode gehad (...) onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was." AppjeZe hadden deze week een goed gesprek en besloten definitief een punt achter hun relatie te zetten. Het pijnlijkste moment moest nog komen: "Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker." Hazes feest en treedt opOndertussen feest Hazes lekker verder in Hasselt, België. Hij heeft het erg gezellig in de stad, waar hij moet optreden. Bekijk het item van RTL Boulevard over de breuk van Andre en Monique hieronder. André Hazes smelt weg door zangkunsten van zoontje Dré Bekijk deze video » Showbizzbreuk: André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar Bekijk deze video »
Nieuws :
Monique reageert op breuk met Andre Hazes: "Hij heeft gevoelens voor een andere vrouw"

Zaterdagmiddag werd bekend dat het showbizzkoppel André Hazes en zijn ex Monique Westenberg officieel uit elkaar zijn. Het management van André gooide er een persbericht uit, Monique doet via Instagram zaterdagavond haar verhaal.

UPDATE:

In het bericht schrijft zij het volgende: "Afgelopen weken hebben wij, na een rotzomer, weer een fijne periode gehad (...) onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was."

Appje
Ze hadden deze week een goed gesprek en besloten definitief een punt achter hun relatie te zetten. Het pijnlijkste moment moest nog komen: "Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker."

Hazes feest en treedt op
Ondertussen feest Hazes lekker verder in Hasselt, België. Hij heeft het erg gezellig in de stad, waar hij moet optreden.

Bekijk het item van RTL Boulevard over de breuk van Andre en Monique hieronder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monique reageert op breuk met Andre Hazes: "Hij heeft gevoelens voor een andere vrouw" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV