Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en viert dat met speciale show

Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en viert dat met speciale show

Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en viert dat met speciale show Het grootste kinderkoor van Nederland bestaat vandaag 40 jaar. Voor veel BN'ers was het de eerste keer dat zij op televisie kwamen. RTL Boulevard zocht oud-Kinderen voor Kinderen kids Elise van der Horst, Laura Vlasblom en Kaj van der Voort en volwassen hulp Edwin Rutten. Het concert Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show is op zaterdag 9 november om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show terugkijken bij Gids.tv. Ophef Kinderen voor Kinderen-liedje Reis Mee: 'Moedigt aan tot vet eten' Bekijk deze video » Beau gemist? Kinderen voor Kinderen blikt terug op 40 jaar hits Bekijk deze video »
Muziek :
Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en viert dat met speciale show

Het grootste kinderkoor van Nederland bestaat vandaag 40 jaar. Voor veel BN'ers was het de eerste keer dat zij op televisie kwamen. RTL Boulevard zocht oud-Kinderen voor Kinderen kids Elise van der Horst, Laura Vlasblom en Kaj van der Voort en volwassen hulp Edwin Rutten.

Het concert Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show is op zaterdag 9 november om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en viert dat met speciale show of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV