André Hazes Jr. bevestigt: 'Bridget Maasland en ik hebben het leuk samen'

André Hazes Jr. bevestigt: 'Bridget Maasland en ik hebben het leuk samen'

<em>André Hazes Jr.</em> bevestigt: 'Bridget Maasland en ik hebben het leuk samen' UPDATE: Bekijk hier de reactie van Bridget Maasland op de prille relatie. Bridget Maasland reageert op relatie met André Hazes: "We hebben pas een week contact" Bekijk deze video » UPDATE: André stelt: "Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget" Het is al tijden onrustig rondom het liefdesleven van André Hazes Jr. Monique Westenberg vertelde al op haar Instagram dat André een nieuwe liefde zou hebben gevonden. De zanger heeft dit nieuws nu bevestigd: het is Bridget Maasland met wie hij enkele maanden geleden nog samen te zien was in RTL Boulevard. Bridget MaaslandAndré Hazes zou het goed kunnen vinden met Bridget. Aan RTL Boulevard liet hij weten: ,,Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen." André heeft het wel meteen aan Monique verteld. ,,Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen." Monique WestenbergMonique werd op de hoogte gebracht van de nieuwe liefde van André via een WhatsApp-berichtje. ,,Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken." Samen in RTL BoulevardBekijk de video van RTL Boulevard van enkele maanden geleden terug, waarin André Hazes niet wil praten over zijn relatie terwijl Bridget Maasland er gewoon bij staat. Zou de liefde tussen André en Bridget voor of na deze aflevering ontstaan zijn? Wat denk jij? Laat het hieronder weten in de comments!
Entertainment :
André Hazes Jr. bevestigt: 'Bridget Maasland en ik hebben het leuk samen'

UPDATE: Bekijk hier de reactie van Bridget Maasland op de prille relatie.

UPDATE: André stelt: "Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget"

Het is al tijden onrustig rondom het liefdesleven van André Hazes Jr. Monique Westenberg vertelde al op haar Instagram dat André een nieuwe liefde zou hebben gevonden. De zanger heeft dit nieuws nu bevestigd: het is Bridget Maasland met wie hij enkele maanden geleden nog samen te zien was in RTL Boulevard.

Bridget Maasland
André Hazes zou het goed kunnen vinden met Bridget. Aan RTL Boulevard liet hij weten: ,,Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen." André heeft het wel meteen aan Monique verteld. ,,Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen."

Monique Westenberg
Monique werd op de hoogte gebracht van de nieuwe liefde van André via een WhatsApp-berichtje. ,,Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken."

Samen in RTL Boulevard
Bekijk de video van RTL Boulevard van enkele maanden geleden terug, waarin André Hazes niet wil praten over zijn relatie terwijl Bridget Maasland er gewoon bij staat. Zou de liefde tussen André en Bridget voor of na deze aflevering ontstaan zijn? Wat denk jij? Laat het hieronder weten in de comments!

Commentaar
Geef hieronder jouw commentaar op de liefde tussen André Hazes Jr. en Bridget Maasland. Klik op de like-button als je dit ook echt bizar vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen