Zondag met Lubach gemist? Kerken steunen afgebrande kerk in Hoogmade

Zondag met Lubach gemist? Kerken steunen afgebrande kerk in Hoogmade

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? <em>Kerken</em> steunen afgebrande <em>kerk</em> in <em>Hoogmade</em> De Onze Lieve Vrouwe Geboortekerk in Hoogmade stond afgelopen week in brand. De groene torenspits stortte in tijdens een interview met de burgemeester. Bij de NOS hadden ze een goed gesprek met de kerk en daarom dacht Arjen Lubach: "We moeten wat vaker naar kerken luisteren, want die hebben ook wat te zeggen!" Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Grote problemen met soundboard Zondag met Lubach Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Waarom vergat Rutte de informatie over Irak? Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Nieuw gezelschapsspel vergelijkt roetveegpieten met genocide Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Kerken steunen afgebrande kerk in Hoogmade

De Onze Lieve Vrouwe Geboortekerk in Hoogmade stond afgelopen week in brand. De groene torenspits stortte in tijdens een interview met de burgemeester. Bij de NOS hadden ze een goed gesprek met de kerk en daarom dacht Arjen Lubach: "We moeten wat vaker naar kerken luisteren, want die hebben ook wat te zeggen!"

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Kerken steunen afgebrande kerk in Hoogmade of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen