Het Mooiste Liedje: Jan Dulles zingt Over de Muur

Het Mooiste Liedje: Jan Dulles zingt Over de Muur

<em>Het Mooiste Liedje</em>: Jan Dulles zingt <em>Over de Muur</em> SBS6 speelde zondagavond in op het feit dat het dertig jaar geleden is dat de Berlijnse Muur viel: Jan Dulles zong het nummer Over de Muur van Klein Orkest. Bekijk het fragment van Het Mooiste Liedje hierboven. Het Mooiste Liedje is iedere zondagavond om 21:00 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering van Het Mooiste Liedje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Het Mooiste Liedje: Trijntje Oosterhuis zingt Kleine jongen Bekijk deze video » Het Mooiste Liedje: Jan Dulles & Jeroen van der Boom zingen Het regen zonnestralen Bekijk deze video » Het Mooiste Liedje: Jan Dulles zingt Het dorp Bekijk deze video »
TV :
Het Mooiste Liedje: Jan Dulles zingt Over de Muur

SBS6 speelde zondagavond in op het feit dat het dertig jaar geleden is dat de Berlijnse Muur viel: Jan Dulles zong het nummer Over de Muur van Klein Orkest. Bekijk het fragment van Het Mooiste Liedje hierboven.

Het Mooiste Liedje is iedere zondagavond om 21:00 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering van Het Mooiste Liedje terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Mooiste Liedje: Jan Dulles zingt Over de Muur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen