Het Mooiste Liedje: Jeroen van der Boom zingt You

Het Mooiste Liedje: Jeroen van der Boom zingt You

Het Mooiste Liedje: Jeroen van der Boom zingt You Jeroen van der Boom deed zondagavond oude tijden herleven, met zijn versie van de Ten Sharp-klassieker You. Bekijk het fragment van Het Mooiste Liedje hierboven. Het Mooiste Liedje is iedere zondagavond om 21:00 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten van Het Mooiste Liedje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Het Mooiste Liedje: Trijntje Oosterhuis zingt Kleine jongen Bekijk deze video » Het Mooiste Liedje: Jennie Lena zingt Dochters van Marco Borsato Bekijk deze video » Het Mooiste Liedje: Jan Dulles zingt Het dorp Bekijk deze video »
TV :
Het Mooiste Liedje: Jeroen van der Boom zingt You

Jeroen van der Boom deed zondagavond oude tijden herleven, met zijn versie van de Ten Sharp-klassieker You. Bekijk het fragment van Het Mooiste Liedje hierboven.

Het Mooiste Liedje is iedere zondagavond om 21:00 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten van Het Mooiste Liedje terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Mooiste Liedje: Jeroen van der Boom zingt You of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV