Connie Witteman: "Mijn ex Eugène eist de helft van mijn vermogen"

Connie Witteman: "Mijn ex Eugène eist de helft van mijn vermogen"

<em>Connie Witteman</em>: &quot;Mijn ex Eugène eist de helft van mijn vermogen&quot; Connie Witteman is al helemaal in de kerststemming en nodigde dit weekend vrienden en familie al uit voor een heuse kerstbrunch. Wie er niet meer bij is, is haar ex Eugène van Dun, met wie ze vorige kerst haar verloving verbrak: "Dat was een trieste kerst. Geen eenzame kerst maar wel een trieste kerst." Helft vermogenNa vijf jaar gingen de twee met de nodige ruzie uit elkaar en ze treffen elkaar komende week wederom in de rechtbank: "Het is echt ongelofelijk, gewoon de helft van mijn vermogen willen eisen", aldus Witteman. Ze ziet de uitkomst overigens positief tegemoet: "Ik reken erop dat recht zal zegevieren." Tot die tijd geniet de diva volop van de kerstsfeer en haar naasten: "Dit is rijkdom. Dat maakt mij wenseloos gelukkig." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Connie Witteman door de knieën tijdens theatraal optreden vanuit huis Bekijk deze video » Connie Witteman als mannequin met hondje in vol restaurant Bekijk deze video » Connie Witteman imiteert The Voice of Holland Bekijk deze video »
TV :
Connie Witteman: "Mijn ex Eugène eist de helft van mijn vermogen"

Connie Witteman is al helemaal in de kerststemming en nodigde dit weekend vrienden en familie al uit voor een heuse kerstbrunch. Wie er niet meer bij is, is haar ex Eugène van Dun, met wie ze vorige kerst haar verloving verbrak: "Dat was een trieste kerst. Geen eenzame kerst maar wel een trieste kerst."

Helft vermogen
Na vijf jaar gingen de twee met de nodige ruzie uit elkaar en ze treffen elkaar komende week wederom in de rechtbank: "Het is echt ongelofelijk, gewoon de helft van mijn vermogen willen eisen", aldus Witteman. Ze ziet de uitkomst overigens positief tegemoet: "Ik reken erop dat recht zal zegevieren." Tot die tijd geniet de diva volop van de kerstsfeer en haar naasten: "Dit is rijkdom. Dat maakt mij wenseloos gelukkig." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Connie Witteman: "Mijn ex Eugène eist de helft van mijn vermogen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV