Eerste aflevering Typisch Bellingwolde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Typisch Bellingwolde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Typisch Bellingwolde gemist? Bekijk hier de hele uitzending De documentaireserie Typisch laat de komende drie weken uitgestrekte lintdorp Bellingwolde zien. De twaalf afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur te zien op NPO 2. BordessenHet dorp in Oost-Groningen ligt op steenworp afstand van de Duitse grens. Door dit dorp loopt de vier kilometer lange Hoofdweg. Hieraan staan enorme herenhuizen met chique bordessen. Daar belt niemand aan, want iedereen komt gewoon achterom. Rust en ruimteIn Bellingwolde volgen de makers van Typisch bewoners die er geboren en getogen zijn, maar ook mensen die vanuit 'het Westen' naar Bellingwolde zijn getrokken vanwege de rust en ruimte. Amsterdammers zijn boos over nieuw autobeleid: "Ik vind het niet in orde" Bekijk deze video » Paleis voor een prikkie gemist? Tot tranen toe ontroerd door droomwoning Bekijk deze video »
Uitzending :
Typisch Bellingwolde

De documentaireserie Typisch laat de komende drie weken uitgestrekte lintdorp Bellingwolde zien. De twaalf afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur te zien op NPO 2.

Bordessen
Het dorp in Oost-Groningen ligt op steenworp afstand van de Duitse grens. Door dit dorp loopt de vier kilometer lange Hoofdweg. Hieraan staan enorme herenhuizen met chique bordessen. Daar belt niemand aan, want iedereen komt gewoon achterom.

Rust en ruimte
In Bellingwolde volgen de makers van Typisch bewoners die er geboren en getogen zijn, maar ook mensen die vanuit 'het Westen' naar Bellingwolde zijn getrokken vanwege de rust en ruimte.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Typisch Bellingwolde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV