Eerste aflevering Het Sinterklaasjournaal 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Het Sinterklaasjournaal 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Het Sinterklaasjournaal 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is Het Sinterklaasjournaal weer terug op televisie. Elke avond is om 18:00 uur bij Zapp op NPO 3 te zien hoe het met Sinterklaas en alle pieten gaat. VoorbereidingenDeze eerste week is er vooral aandacht voor de reis van de Sint richting Nederland en de voorbereidingen rond de intocht in Apeldoorn. Die is komende zaterdag 16 november vanaf 12:00 uur live te zien op NPO 3. GoedheiligmanNa zijn aankomst wordt in Het Sinterklaasjournaal verslag gedaan van het verblijf van de goedheiligman in Nederland. Dieuwertje Blok presenteert elke avond het laatste nieuws rond Sinterklaas. Alleen roetveegpieten bij intocht Sinterklaas Bekijk deze video » John van den Heuvel wordt de nieuwe ster van het Sinterklaasjournaal Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Sinterklaasjournaal

Vanaf vanavond is Het Sinterklaasjournaal weer terug op televisie. Elke avond is om 18:00 uur bij Zapp op NPO 3 te zien hoe het met Sinterklaas en alle pieten gaat.

Voorbereidingen
Deze eerste week is er vooral aandacht voor de reis van de Sint richting Nederland en de voorbereidingen rond de intocht in Apeldoorn. Die is komende zaterdag 16 november vanaf 12:00 uur live te zien op NPO 3.

Goedheiligman
Na zijn aankomst wordt in Het Sinterklaasjournaal verslag gedaan van het verblijf van de goedheiligman in Nederland. Dieuwertje Blok presenteert elke avond het laatste nieuws rond Sinterklaas.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Sinterklaasjournaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV