Bridget Maasland op 538: "Ik ben verliefd en André ook op mij"

Bridget Maasland op 538: "Ik ben verliefd en André ook op mij"

<em>Bridget Maasland</em> op 538: &quot;Ik ben verliefd en André ook op mij&quot; Ook Frank Dane hoorde dit weekend van de prille relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland en besloot laatstgenoemde maar eens even te bellen hierover. Maasland: "Ik word niet blij van alle reacties." Verliefd"Het is een enorme storm", aldus Maasland, die overigens nog niet over een relatie wil spreken. "We hebben het leuk maar we moeten nog uitzoeken wat we verder willen maar ik ben verliefd. Hij is ook verliefd, dus dat is wel leuk." Negatieve reactiesWat vindt ze van alle, veelal negatieve reacties, op het nieuws? "Belachelijk. Waar bemoei je je mee? Ik word er niet heel blij van" Ze zien elkaar overigens pas een week, vertelt de RTL-presentatrice. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook André Hazes Jr. bevestigt: 'Bridget Maasland en ik hebben het leuk samen' Bekijk deze video » Bridget Maasland reageert op relatie met André Hazes: "We hebben pas een week contact" Bekijk deze video » André Hazes reageert op liefdesbreuk: "Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget" Bekijk deze video »
Show :
Bridget Maasland op 538: "Ik ben verliefd en André ook op mij"

Ook Frank Dane hoorde dit weekend van de prille relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland en besloot laatstgenoemde maar eens even te bellen hierover. Maasland: "Ik word niet blij van alle reacties."

Verliefd
"Het is een enorme storm", aldus Maasland, die overigens nog niet over een relatie wil spreken. "We hebben het leuk maar we moeten nog uitzoeken wat we verder willen maar ik ben verliefd. Hij is ook verliefd, dus dat is wel leuk."

Negatieve reacties
Wat vindt ze van alle, veelal negatieve reacties, op het nieuws? "Belachelijk. Waar bemoei je je mee? Ik word er niet heel blij van" Ze zien elkaar overigens pas een week, vertelt de RTL-presentatrice. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland op 538: "Ik ben verliefd en André ook op mij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV