Stefan Jurriëns van StukTV neemt time-out: "Even tijd voor mezelf"

Stefan Jurriëns van StukTV neemt time-out: "Even tijd voor mezelf"

<em>Stefan Jurriëns</em> van StukTV neemt time-out: &quot;Even tijd voor mezelf&quot; Stefan Jurriëns gaat even offline. De man van StukTV stopt tijdelijk met werk en plaatst voorlopig even niets meer op social media. Nergens meer zin in"Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd niets meer echt mee krijg, voel of ervaar. Ik heb gemerkt dat ik me vaker slecht voelde dan goed. Ik heb gemerkt dat mijn leven op automatische piloot stond. En dat ik nergens meer echt zin in had. Niks voor mij! Dus tijd om daar iets aan te doen", aldus Stefan. Hij geeft aan dat StukTV-fans zich geen zorgen hoeven te maken: er zouden een hoop dingen zijn opgenomen waarin hij nog gewoon te zien is: "Wanneer ik precies terug kom kan ik op dit moment nog niet zeggen", schrijft Jurriëns op zijn Instagram pagina. Bekijk de NOSStories-video over Stefan Jurriëns zijn time-out hierboven StukTV breekt in bij Belgisch pretpark: "Mogelijk boete van 450 euro" Bekijk deze video » Nieuw seizoen Het Jachtseizoen met Bram Krikke is trending #1 op YouTube Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Marco Borsato op de vlucht voor Giel, Stefan en Thomas van StukTV Bekijk deze video »
Amusement :
Stefan Jurriëns van StukTV neemt time-out: "Even tijd voor mezelf"

Stefan Jurriëns gaat even offline. De man van StukTV stopt tijdelijk met werk en plaatst voorlopig even niets meer op social media.

Nergens meer zin in
"Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd niets meer echt mee krijg, voel of ervaar. Ik heb gemerkt dat ik me vaker slecht voelde dan goed. Ik heb gemerkt dat mijn leven op automatische piloot stond. En dat ik nergens meer echt zin in had. Niks voor mij! Dus tijd om daar iets aan te doen", aldus Stefan.

Hij geeft aan dat StukTV-fans zich geen zorgen hoeven te maken: er zouden een hoop dingen zijn opgenomen waarin hij nog gewoon te zien is: "Wanneer ik precies terug kom kan ik op dit moment nog niet zeggen", schrijft Jurriëns op zijn Instagram pagina.

Bekijk de NOSStories-video over Stefan Jurriëns zijn time-out hierboven

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stefan Jurriëns van StukTV neemt time-out: "Even tijd voor mezelf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen