Nabeschouwing Expeditie Robinson: Fien Vermeulen afgemaakt op social media

Nabeschouwing Expeditie Robinson: Fien Vermeulen afgemaakt op social media

Nabeschouwing <em>Expeditie Robinson</em>: Fien Vermeulen afgemaakt op social media Gisteravond werd Fien Vermeulen uit Expeditie Robinson gewipt na een zenuwslopende eilandraad. Mariana Verkerk en Tim Coronel lijken gezamenlijk verantwoordelijk voor de exit van de radio-dj. En op de sociale media kreeg ze er flink van langs. RekenfoutjeEr kan wel gesteld worden dat 'mastermind' Fien een klein rekenfoutje heeft gemaakt, wat haar uiteindelijk de kop kostte. Ze kan zelf prima leven met haar status van bondjessmeder, maar: "Als ik berichten krijg met 'ik hoop dat je nog een keer kanker krijgt en dood gaat', dan denk ik wel: oei, dat schiet z'n doel wel voorbij. En het is voor mij ook heel pijnlijk." Je kunt de aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de nabeschouwing van de aflevering van gisteren hierboven. Thomas Berge moet Expeditie Robinson verlaten na zenuwslopende eilandraad Bekijk deze video » Meesterplan Fien Vermeulen mislukt: ze moet Expeditie Robinson verlaten Bekijk deze video » Ongeloof op Finalisteneiland in Expeditie Robinson: heeft Mariana de proef gewonnen? Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Nabeschouwing Expeditie Robinson: Fien Vermeulen afgemaakt op social media

Gisteravond werd Fien Vermeulen uit Expeditie Robinson gewipt na een zenuwslopende eilandraad. Mariana Verkerk en Tim Coronel lijken gezamenlijk verantwoordelijk voor de exit van de radio-dj. En op de sociale media kreeg ze er flink van langs.

Rekenfoutje
Er kan wel gesteld worden dat 'mastermind' Fien een klein rekenfoutje heeft gemaakt, wat haar uiteindelijk de kop kostte. Ze kan zelf prima leven met haar status van bondjessmeder, maar: "Als ik berichten krijg met 'ik hoop dat je nog een keer kanker krijgt en dood gaat', dan denk ik wel: oei, dat schiet z'n doel wel voorbij. En het is voor mij ook heel pijnlijk."

Je kunt de aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de nabeschouwing van de aflevering van gisteren hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Medialogica
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Expeditie Robinson: Fien Vermeulen afgemaakt op social media of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV