Emotionele terugkeer voor Expeditie Robinson-lid Fien Vermeulen

Emotionele terugkeer voor Expeditie Robinson-lid Fien Vermeulen

<em>Emotionele terugkeer</em> voor Expeditie Robinson-lid <em>Fien Vermeulen</em> Zondag was te zien hoe radio-dj Fien Vermeulen, door een tactische zet van Mariana, het RTL4 programma Expeditie Robinson moest verlaten. Op Instagram deelt de presentatrice een video van haar thuiskomst op Schiphol maanden geleden. Huilen, chocolade en chipsFien: "Aaaah en toen stond ik na een reis van 35 uur opeens weer op Schiphol. Huuuuiiilen, mama knuffelen, op een iets te late Igmar Felicia afgestormd en toen alle chocola in de wijde omgeving opgegeten. Igmar deelt op Instagram een foto van zijn collega die omringt is met chips en chocolade. Bekijk de video over Fiens thuiskomst in de Shownieuws-beelden hierboven. Meesterplan Fien Vermeulen mislukt: ze moet Expeditie Robinson verlaten Bekijk deze video »
Amusement :
Emotionele terugkeer voor Expeditie Robinson-lid Fien Vermeulen

Zondag was te zien hoe radio-dj Fien Vermeulen, door een tactische zet van Mariana, het RTL4 programma Expeditie Robinson moest verlaten. Op Instagram deelt de presentatrice een video van haar thuiskomst op Schiphol maanden geleden.

Huilen, chocolade en chips
Fien: "Aaaah en toen stond ik na een reis van 35 uur opeens weer op Schiphol. Huuuuiiilen, mama knuffelen, op een iets te late Igmar Felicia afgestormd en toen alle chocola in de wijde omgeving opgegeten. Igmar deelt op Instagram een foto van zijn collega die omringt is met chips en chocolade.

Bekijk de video over Fiens thuiskomst in de Shownieuws-beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emotionele terugkeer voor Expeditie Robinson-lid Fien Vermeulen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen