Roxeanne Hazes wil niks te maken hebben met breuk André Hazes en Monique

Roxeanne Hazes wil niks te maken hebben met breuk André Hazes en Monique

<em>Roxeanne Hazes</em> wil niks te maken hebben met breuk <em>André Hazes</em> en Monique Het is 'hot news' in showbizzland: André Hazes heeft zijn vrouw Monique Westenberg verlaten voor presentatrice Bridget Maasland. Heel bekend Nederland vindt er wel wat van, behalve Hazes' zus Roxeanne: "Ik ben daar al jaren geen onderdeel van." NeefjeDaarmee doelt Roxeanne Hazes op het gebrek aan contact tussen haarzelf en haar broertje en moeder, dat nu al enkele jaren speelt. Ze lijkt niks te maken te willen hebben met de beslommeringen van André, maar vindt het wel erg sneu voor haar kleine neefje André junior. "Het is al pijnlijk genoeg, en ik denk dat het alleen nog maar pijnlijker wordt omdat er een kindje bij betrokken is." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. André Hazes Jr. bevestigt: 'Bridget Maasland en ik hebben het leuk samen' Bekijk deze video » Bridget Maasland reageert op relatie met André Hazes: "We hebben pas een week contact" Bekijk deze video » André Hazes reageert op liefdesbreuk: "Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget" Bekijk deze video » Bridget Maasland op 538: "Ik ben verliefd en André ook op mij" Bekijk deze video »
Gossip :
Roxeanne Hazes wil niks te maken hebben met breuk André Hazes en Monique

Het is 'hot news' in showbizzland: André Hazes heeft zijn vrouw Monique Westenberg verlaten voor presentatrice Bridget Maasland. Heel bekend Nederland vindt er wel wat van, behalve Hazes' zus Roxeanne: "Ik ben daar al jaren geen onderdeel van."

Neefje
Daarmee doelt Roxeanne Hazes op het gebrek aan contact tussen haarzelf en haar broertje en moeder, dat nu al enkele jaren speelt. Ze lijkt niks te maken te willen hebben met de beslommeringen van André, maar vindt het wel erg sneu voor haar kleine neefje André junior. "Het is al pijnlijk genoeg, en ik denk dat het alleen nog maar pijnlijker wordt omdat er een kindje bij betrokken is."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes wil niks te maken hebben met breuk André Hazes en Monique of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV