Rechter beslist: Nederland moet proberen IS-kinderen terug te halen

Rechter beslist: Nederland moet proberen IS-kinderen terug te halen

Rechter beslist: <em>Nederland</em> moet proberen <em>IS-kinderen</em> terug te halen Nederland moet proberen om IS-kinderen terug te halen uit Syrië. Dat heeft de rechter in Den Haag beslist in een kort geding dat advocaten namens 23 vrouwen en hun 56 kinderen hebben aangespannen tegen de Staat. De vrouwen moeten niet terug worden gehaald. Als de Koerden de kinderen niet laten vertrekken zonder hun moeders dan ontstaat er een nieuwe situatie, aldus het vonnis. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de IS-kinderen hierboven. Opnieuw boerenprotest: provinciehuis Haarlem geblokkeerd Bekijk deze video » Het Sinterklaasjournaal, maar dan mét Zwarte Piet: dat is De staf van Sinterklaas Bekijk deze video »
Nieuws :
Rechter beslist: Nederland moet proberen IS-kinderen terug te halen

Nederland moet proberen om IS-kinderen terug te halen uit Syrië. Dat heeft de rechter in Den Haag beslist in een kort geding dat advocaten namens 23 vrouwen en hun 56 kinderen hebben aangespannen tegen de Staat. De vrouwen moeten niet terug worden gehaald. Als de Koerden de kinderen niet laten vertrekken zonder hun moeders dan ontstaat er een nieuwe situatie, aldus het vonnis.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de IS-kinderen hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rechter beslist: Nederland moet proberen IS-kinderen terug te halen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV