Roxeanne Hazes worstelt met eetprobleem: "Iedereen vindt er wat van"

Roxeanne Hazes worstelt met eetprobleem: "Iedereen vindt er wat van"

<em>Roxeanne Hazes</em> worstelt met eetprobleem: &quot;Iedereen vindt er wat van&quot; Roxeanne Hazes sluit zich aan bij de beweging die 'body positivity' van vrouwen belangrijk vindt. Zelf heeft ze ook regelmatig problemen gehad met haar gewicht, en ze is openhartig over haar eetprobleem. "Het lastige is dat iedereen daar wat van vindt." Uit de klerenVoor het nieuwe LINDA. Winterboek gaat de zangeres nu uit de kleren, zonder dat er photoshop aan te pas komt: alle imperfecties zijn te zien. Ook internationale sterren dragen dit gedachtegoed uit met hun foto's. Onder anderen Chrissy Teigen, Demi Lovato en Hilary Duff hebben zich bij de beweging aangesloten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Roxeanne Hazes doet niet mee aan Movember: "Ik scheer ook mijn snor!" Bekijk deze video » Zoontje Roxeanne Hazes (1) gaat los op mama's muziek Bekijk deze video » Roxeanne Hazes wil niks te maken hebben met breuk André Hazes en Monique Bekijk deze video »
Entertainment :
Roxeanne Hazes worstelt met eetprobleem: "Iedereen vindt er wat van"

Roxeanne Hazes sluit zich aan bij de beweging die 'body positivity' van vrouwen belangrijk vindt. Zelf heeft ze ook regelmatig problemen gehad met haar gewicht, en ze is openhartig over haar eetprobleem. "Het lastige is dat iedereen daar wat van vindt."

Uit de kleren
Voor het nieuwe LINDA. Winterboek gaat de zangeres nu uit de kleren, zonder dat er photoshop aan te pas komt: alle imperfecties zijn te zien. Ook internationale sterren dragen dit gedachtegoed uit met hun foto's. Onder anderen Chrissy Teigen, Demi Lovato en Hilary Duff hebben zich bij de beweging aangesloten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes worstelt met eetprobleem: "Iedereen vindt er wat van" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV