Veronica Inside: Johan Derksen onderbroken door harde scheet in publiek

Veronica Inside: Johan Derksen onderbroken door harde scheet in publiek

<em>Veronica Inside</em>: Johan Derksen onderbroken door harde scheet in publiek Johan Derksen was tijdens Veronica Inside midden in zijn verhaal toen hij werd opgeschrikt door een hard geluid. Dat bleek een flinke scheet te zijn van iemand in het publiek. De heren aan tafel konden hun lach niet meer inhouden na dit voorval. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside: Heeft Hans Kraay Jr ook een relatie gehad met Bridget Maasland? Bekijk deze video » Johan Derksen over affaire Jeroen Zoet: 'Van Bommel heeft het volledig laten ontsporen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Veronica Inside: Johan Derksen onderbroken door harde scheet in publiek

Johan Derksen was tijdens Veronica Inside midden in zijn verhaal toen hij werd opgeschrikt door een hard geluid. Dat bleek een flinke scheet te zijn van iemand in het publiek. De heren aan tafel konden hun lach niet meer inhouden na dit voorval.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Johan Derksen onderbroken door harde scheet in publiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV