Johan Derksen: 'Ze vinden Van Bommel allemaal een klootzak'

Johan Derksen: 'Ze vinden Van Bommel allemaal een klootzak'

<em>Johan Derksen</em>: 'Ze vinden Van Bommel allemaal een klootzak' PSV verkeert in zwaar weer. Het team heeft bij zes wedstrijden op rij punten verloren. ,,Hij is bij de staf en bij de spelers niet geliefd. Ze vinden hem allemaal een klootzak", vertelt Johan Derksen. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside: Heeft Hans Kraay Jr ook een relatie gehad met Bridget Maasland? Bekijk deze video » René van der Gijp: 'Is Arne Slot de broer van Michael van Gerwen?' Bekijk deze video »
Talkshow :
Johan Derksen: 'Ze vinden Van Bommel allemaal een klootzak'

PSV verkeert in zwaar weer. Het team heeft bij zes wedstrijden op rij punten verloren. ,,Hij is bij de staf en bij de spelers niet geliefd. Ze vinden hem allemaal een klootzak", vertelt Johan Derksen.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: 'Ze vinden Van Bommel allemaal een klootzak' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV