Johan Derksen wil geen jonge vriendin: 'Vind ik vies!'

Johan Derksen wil geen jonge vriendin: 'Vind ik vies!'

<em>Johan Derksen</em> wil geen jonge vriendin: 'Vind ik vies!' Bij Veronica Inside praatten de heren over de vriendin van de keeper van Sparta. Johan Derksen vindt het maar niets om zo'n jonge vriendin te hebben. ,,Vind ik vies", reageert Johan Derksen. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp: 'Is Arne Slot de broer van Michael van Gerwen?' Bekijk deze video » Hélène Hendriks speelde met seksspeeltje: 'Zij heeft er nu een bromtolletje inzitten' Bekijk deze video »
Talkshow :
Johan Derksen wil geen jonge vriendin: 'Vind ik vies!'

Bij Veronica Inside praatten de heren over de vriendin van de keeper van Sparta. Johan Derksen vindt het maar niets om zo'n jonge vriendin te hebben. ,,Vind ik vies", reageert Johan Derksen.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen wil geen jonge vriendin: 'Vind ik vies!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV