John de Wolf noemt Dick Advocaat een voorbeeld: "Zo scherp, zo bevlogen"

John de Wolf noemt Dick Advocaat een voorbeeld: "Zo scherp, zo bevlogen"

John de Wolf noemt <em>Dick Advocaat</em> een voorbeeld: &quot;Zo scherp, zo bevlogen&quot; Sinds het vertrek van Jaap Stam als hoofdtrainer van Feyenoord heeft Dick Advocaat de touwtjes in handen. John de Wolf is één van zijn assistenten, en hij kijkt vol bewondering naar de energie van de 72-jarige advocaat. "Hij is zo scherp, zo vitaal, zo bevlogen... Echt ongelooflijk," aldus De Wolf. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Derksen over Advocaat die Feyenoord in top 5 verwacht: ‘Hij heeft te veel gekopt’ Bekijk deze video » Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft alleen mooie woorden voor Ajax Bekijk deze video » Had er meer ingezeten voor Feyenoord tegen Young Boys? Dick Advocaat vindt van niet Bekijk deze video »
Talkshow :
John de Wolf noemt Dick Advocaat een voorbeeld: "Zo scherp, zo bevlogen"

Sinds het vertrek van Jaap Stam als hoofdtrainer van Feyenoord heeft Dick Advocaat de touwtjes in handen. John de Wolf is één van zijn assistenten, en hij kijkt vol bewondering naar de energie van de 72-jarige advocaat. "Hij is zo scherp, zo vitaal, zo bevlogen... Echt ongelooflijk," aldus De Wolf.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John de Wolf noemt Dick Advocaat een voorbeeld: "Zo scherp, zo bevlogen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen